Boekhouding uitbesteden?

finQuesto heeft jarenlange ervaring in bedrijfsadministratie en advies voor het mkb.

Een strakke financiële basis

Een goede boekhouding is de basis van elke succesvolle onderneming. De aanpak van onze boekhouders en adviseurs is efficiënt en accuraat. Hierdoor is je administratie altijd op orde. Wij werken vooral met Exact Online, Moneybird en Multivers en ondersteunen daarnaast natuurlijk ook andere boekhoudsoftware.

Onze werkwijze

Samen maken we een financieel plan. Jij levert je boekhouding digitaal aan en wij verwerken die online, overzichtelijk en accuraat. Maandelijks bespreken we de resultaten. Lig je op koers? Wil je iets aanpassen om je doelstellingen te bereiken? Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar voor vragen tussendoor, per mail, via Whatsapp of telefonisch.

Terugblikken én vooruitkijken

Na elk boekjaar maken we de jaarrekening op. Dat doen we vanuit een interactief dashboard en document met een samenvatting van het afgelopen jaar. En vooral met een scherpe blik op de toekomst van jouw onderneming.

Onze klanten

Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers in het mkb (met 2 tot 25 medewerkers). Wij zijn actief in alle sectoren, behalve in de agrarische- en zorgsector. Zoek jij als ondernemer ook een adviseur die verder gaat dan alleen de boekhouding, een sparringpartner is en bijdraagt aan jouw succes?

Goed om te weten

Gratis overstapservice

Overstappen van boekhoudsysteem kost tijd, maar met onze gratis overstapservice is dit snel geregeld!

Real-time inzicht

Wij voeren jouw administratie volledig digitaal en in de cloud. Hierdoor hoef je zelf minder aan te leveren en is jouw administratie altijd inzichtelijk. Dankzij onder andere een bankkoppeling beschik je dagelijks over een actuele stand van zaken.

Interim diensten

In elke onderneming is wel eens wat extra ondersteuning nodig. Wij bieden ook op interim-basis een (tijdelijke) oplossing. Of het nu gaat om het overnemen van de administratie bij ziekte, zwangerschapsverlof of langere tijd bijspringen op de salarisadministratie.

Laat je ontzorgen bij je bedrijfsadministratie

We ondersteunden al honderden bedrijven met hun bedrijfsadministratie en andere financiële, fiscale en algemene ondernemerszaken. Sommigen groeiden uit tot een miljoenenbusiness, anderen zijn kerngezond. Stuk voor stuk voelen ze zich aangetrokken door onze persoonlijke aandacht. Wil je ook ontzorgd worden?

Contactinformatie

Hoofdkantoor

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: 088 88 38 000

Kantoor Breda

Zinkstraat 24
4823 AD Breda
T: 076 36 90 165

E: info@finquesto.nl

Overige gegevens

kvk: 81605749
btw: NL862154121B01

Scroll naar boven

Toch liever een persoonlijk gesprek?

Plan dan een vrijblijvend persoonlijk gesprek in ons agenda. Waarin wij samen met jou gaan kijken naar de mogelijkheden.