HR & Payroll

Geen omkijken naar salarisadministratie en loonstroken.

De salarisadministratie altijd goed geregeld

Onnodig veel tijd kwijt aan zaken als loonstroken en salarisadministratie? Dat hoeft niet meer. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met alles op het gebied van HR en payroll. Besteed je salarisadministratie aan ons uit en je weet één ding zeker: je personeelszaken zijn altijd goed geregeld.

Onze werkwijze

Onze werkzaamheden zijn divers. Zo zorgen wij voor:

Alles gaat digitaal. Hierdoor heb je ieder moment real-time inzicht.

Wij denken met je mee

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de salarisadministratie. We staan ook voor je klaar voor personeelsadvies, begeleiding bij conflictsituaties en voor een proforma loonstrook. Heb je behoefte aan een sparringpartner? We staan graag voor je klaar.

Onze klanten

Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers in het mkb (met 2 tot 25 medewerkers). Wij zijn actief in alle sectoren, behalve in de agrarische- en zorgsector. Zoek jij als ondernemer ook een adviseur die verder gaat dan alleen de boekhouding, een sparringpartner is en bijdraagt aan het succes?

Goed om te weten

Een goede loonadministratie hoeft niet duur te zijn

Al vanaf € 9,50 per loonstrook nemen wij jouw salarisadministratie over. De kosten houden we laag doordat we volledig digitaal en in de cloud werken. Bijkomend voordeel: je hebt altijd inzicht in de actuele stand van je administratie en kunt sturen op de actuele cijfers.

Gratis overstapservice

Overstappen van boekhoudsysteem kost tijd, maar met onze gratis overstapservice is dit snel geregeld!

Laat je ontzorgen bij je bedrijfsadministratie

We ondersteunden al honderden bedrijven met hun bedrijfsadministratie en andere financiële, fiscale en algemene ondernemerszaken. Sommigen groeiden uit tot een miljoenenbusiness, anderen zijn kerngezond. Stuk voor stuk voelen ze zich aangetrokken door onze persoonlijke aandacht. Wil je ook ontzorgd worden?

Contactinformatie

Hoofdkantoor

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: 088 88 38 000

Kantoor Breda

Zinkstraat 24
4823 AD Breda
T: 076 36 90 165

E: info@finquesto.nl

Overige gegevens

kvk: 81605749
btw: NL862154121B01

Scroll naar boven

Toch liever een persoonlijk gesprek?

Plan dan een vrijblijvend persoonlijk gesprek in ons agenda. Waarin wij samen met jou gaan kijken naar de mogelijkheden.