Over ons

Persoonlijk betrokken. Gedreven. Laagdrempelig. Dat is waar de adviseurs van finQuesto voor staan. Want of het nu gaat om de boekhouding, de fiscale huishouding van je onderneming of de salarisadministratie: wij willen iedere ondernemer bieden waar die behoefte aan heeft. Samen met onze experts brengen wij jouw onderneming verder.

Onze werkwijze

Voor iedere ondernemer in het mkb bieden we een eigen aanpak. De gemene deler? We streven er altijd naar dat je persoonlijke aandacht krijgt en 24/7 bij ons kan aankloppen. Onze service mag voelen als een maatpak: doeltreffend, resultaatgericht en met aandacht voor jouw type bedrijf en wensen.

Digitale service

Papieren? Die zijn voor ons verleden tijd. We werken volledig online, zodat jij je boekhouding eenvoudig aan ons kan overdragen. Bovendien volg je jouw administratie real-time via je gepersonaliseerde dashboard, op welk moment dan ook.

Laagdrempelig contact

Iedere maand spreken we elkaar om de resultaten van de afgelopen weken te bespreken. Zo heb je als ondernemer doorlopend zicht op je administratie en kan je ingrijpen waar nodig. Daarbij treden we graag op als sparringpartner. Heb je tussendoor vragen? Altijd welkom!

Onze klanten

Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers in het mkb (met 2 tot 25 medewerkers). Wij zijn actief in alle sectoren, behalve in de agrarische- en zorgsector. Zoek jij als ondernemer ook een adviseur die verder gaat dan alleen de boekhouding, een sparringpartner is en bijdraagt aan jouw succes?

Laat je ontzorgen bij je bedrijfsadministratie

We ondersteunden al honderden bedrijven met hun bedrijfsadministratie en andere financiële, fiscale en algemene ondernemerszaken. Sommigen groeiden uit tot een miljoenenbusiness, anderen zijn kerngezond. Stuk voor stuk voelen ze zich aangetrokken door onze persoonlijke aandacht. Wil je ook ontzorgd worden?

Contactinformatie

Hoofdkantoor

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: 088 88 38 000

Kantoor Breda

Zinkstraat 24
4823 AD Breda
T: 076 36 90 165

E: info@finquesto.nl

Overige gegevens

kvk: 81605749
btw: NL862154121B01

Scroll naar boven